Om DEKALB

19-04-2016

SÅ DIN SUCCES

Landbrug er en af de vigtigste og mest innovative professioner i verden i dag. Den kombinerer teknisk viden om maskiner, såning, dyrkning og høst af afgrøder med en stærk interesse i at bevare naturlige ressourcer for fremtidige generationer – en virkelig balancegang. Vi anerkender denne udfordring og viser dagligt vores respekt over for landmændene. Vi værdsætter vores samarbejde med dig og dine hårdtarbejdende kollegaer og ønsker at være din partner på langt sigt. Det er drivkraften bag vores bestræbelser på at finde løsninger på dine udfordringer. Vi finder hele tiden nye måder at støtte din succes både i dag og i fremtiden. Vi har kun succes, når du har succes.

 

PARTNERSKAB

Ved at arbejde sammen med dig og lytte til dine behov kan vi udvikle løsninger til at give dig succes. Vi kan kun forstå dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig både i dag og i fremtiden, ved at se dig i aktion på gården og i marken. Vi gør vores bedste for at tilbyde dig de bedste løsninger, så hurtigt som vi kan. Samarbejdet starter med din samtale med os. Vi vil altid gerne høre om dine behov og ideer!

 

INNOVATION

Din succes er vores medarbejderes største drivkraft, og derfor investerer vi både en stor sum penge og vores medarbejderes tid og brede og specifikke ekspertise i at levere innovativ teknologi til at hjælpe dig få succes, og vores medarbejdere er 100 procent engagerede i at styrke din succes. Det er vores mål at se dig blive den bedste og mest innovative og effektive landmand, som du kan blive.

 

PRÆSTATION

Vi ønsker at være en troværdig partner for dig, og din loyalitet er det bedste resultat for os. Det betyder, at du har været tilfreds med kvaliteten af vores såsæd, dens ydeevne og vores service. Det er vores mål at levere en kombination af såsæd af den høje kvalitet og den agronomiske viden og service, som du forventer igen og igen. Lad os skyde et godt samarbejde i gang!