NYHEDER

Hvad gør vi for at undgå kålbrok og hvordan bruger vi vores kålbroktolerante sorter bedst muligt når der er behov for dem?


NYHEDER

Ditte har beskrevet tre af vores sorter til såning i efteråret 2019. Her kommer hun ind på deres forskelligheder, så det forhåbentligt er lidt lettere, at vælge den bedst mulige sort til forskellige situationer, og ønsker.


NYHEDER
Landmandstræf 2019 17-02-2019

DEKALB´s præsentation fra landmandstræf kan både ses, høres og hentes her.


NYHEDER

Vi er igen klar med et spændende og inspirerende indlæg omkring dyrkning, på vinterens landmandstræf. Godt begyndt er halvt fuldendt, og ingen tvivl om at der står nogle imponerede flotte rapsmarker over hele Danmark, så potentiallet er helt sikkert tilstede, nu skal vi bare have den styret frem til høst.


NYHEDER

DEKALBS præsentation om udbytte potentialet i vinterraps kan hentes her.


NYHEDER
DEKALB Høsten 2018 30-06-2018

DEKALB´s høstkort er stedet hvor vi løbende opdatere med høst resultater fra vores mange forsøg med raps. Lige som vi håber at du også vil dele dit udbytte resultet og dine erfaringer med DEKALB´s raps sorter med os.


NYHEDER

Vi ved, at vores hybrider præsterer bedst ved en plantetæthed på 25-40 planter pr. m2. Sammen med skulpeopsprings resistens optimere vi udbyttetpotentialet


NYHEDER
DK EXLIBRIS 04-04-2018

DK Exlibris har vist eneståede resultateter i Danmark og vores nabolande langs Østersøen. Den tilbyder en særdeles spændende agronomisk profil, hvor man har mulighed for at etablerer vinterraps tidligt, men hvor man stadig får "Power" som en hurtigt voksende rapssort.


NYHEDER

Præsentationen fra landmandstræf kan hentes her.


NYHEDER

Landsmandstræf 2018 starter inden længe, og vi håber vanen tro at mange landmænd, driftledere og andre inden for landbruget vil bruge en formiddag med os. Inden da, vil vi dog gerne høre hvordan status er hos jer. Hvordan står jeres vinterraps?