NYHEDER

Landsmandstræf 2018 starter inden længe, og vi håber vanen tro at mange landmænd, driftledere og andre inden for landbruget vil bruge en formiddag med os. Inden da, vil vi dog gerne høre hvordan status er hos jer. Hvordan står jeres vinterraps?


NYHEDER

To dejlige dage på DLG Vækstforum 2018 er nu overstået. Vi havde indlæg i salen begge dage, først onsdag morgen ved Søren Lykkegaard Hansen, hvor emnet var Maksimér raps udbyttet igennem intelligent sortsvalg. Torsdag før middag var det så Ditte Clausens tur. Ditte gav hendes bud på hvorfor at udbytterne på Sjælland og Øerne generalt har været skuffende to år i træk.


NYHEDER

Vi besøgte i efteråret nogle af vores dygtige forsøgsværter for at høre, hvordan de har oplevet efteråret i vinterrapsen, fra etablering og til nu. Hvad er status, og hvad tænker de som det første til foråret?


NYHEDER

DEKALB deltog sammen med to dygtige landmænd i den engelske YEN konkurrence. Selv om det ikke blev 9.3 t/ha, så gik det faktisk godt, og vi fik bevist for englænderne, at vi kan godt dyrke raps i Danmark.


EVENTS

DEKALBS præsentation om TuYV og Kransskimmel fra efterårets konsulenttræf kan hentes her:


NYHEDER

Er der lidt luft i gødningsplanen? - så vil vinterrapsen måske være et godt bud, på en afgrøde der kan kvittere på bundlinjen. Men timingen for den sidste del, er måske ikke ligegyldig.


NYHEDER
DEKALB Høsten 2017 31-07-2017

DEKALB høstkortet er stedet hvor vi løbende opdatere med høst resultater fra vores mange forsøg med raps. Lige som vi håber at du også vil dele dit udbytte resultet og dine erfaringer med Dekalb raps sorter med os.


NYHEDER

DEKALBS forædlere har været i stand til at identificere de gener fra radiseplanten, der naturligt holder dennes skulper sammen og krydse disse ind i rapsen. Herved øges rapsskulpernes sammenholdningskraft, og dryssespildet mindskes. Det giver en øget fleksibilitet i høst samt mulighed for at lade rapsen fuldmodne for at sikre højt udbytte og høj olieprocent


NYHEDER

Vi vil mere end levere frø med højt udbyttepotentiale. Vi vil også gerne hjælpe med, at potentialet bliver realiseret hos dig.


NYHEDER
Den Blå Bog 2017 01-03-2017

Den Blå Bog 2017 er opdateret med den nyeste viden om dyrkning af vinteraps. Hent bogen som PDF her.