NYHEDER
DEKALB Høsten 2018 30-06-2018

DEKALB´s høstkort er stedet hvor vi løbende opdatere med høst resultater fra vores mange forsøg med raps. Lige som vi håber at du også vil dele dit udbytte resultet og dine erfaringer med DEKALB´s raps sorter med os.


NYHEDER

Vi ved, at vores hybrider præsterer bedst ved en plantetæthed på 25-40 planter pr. m2. Sammen med skulpeopsprings resistens optimere vi udbyttetpotentialet


NYHEDER
DK EXLIBRIS 04-04-2018

DK Exlibris har vist eneståede resultateter i Danmark og vores nabolande langs Østersøen. Den tilbyder en særdeles spændende agronomisk profil, hvor man har mulighed for at etablerer vinterraps tidligt, men hvor man stadig får "Power" som en hurtigt voksende rapssort.


NYHEDER

Præsentationen fra landmandstræf kan hentes her.


NYHEDER

Landsmandstræf 2018 starter inden længe, og vi håber vanen tro at mange landmænd, driftledere og andre inden for landbruget vil bruge en formiddag med os. Inden da, vil vi dog gerne høre hvordan status er hos jer. Hvordan står jeres vinterraps?


NYHEDER

To dejlige dage på DLG Vækstforum 2018 er nu overstået. Vi havde indlæg i salen begge dage, først onsdag morgen ved Søren Lykkegaard Hansen, hvor emnet var Maksimér raps udbyttet igennem intelligent sortsvalg. Torsdag før middag var det så Ditte Clausens tur. Ditte gav hendes bud på hvorfor at udbytterne på Sjælland og Øerne generalt har været skuffende to år i træk.


NYHEDER

Vi besøgte i efteråret nogle af vores dygtige forsøgsværter for at høre, hvordan de har oplevet efteråret i vinterrapsen, fra etablering og til nu. Hvad er status, og hvad tænker de som det første til foråret?


NYHEDER

DEKALB deltog sammen med to dygtige landmænd i den engelske YEN konkurrence. Selv om det ikke blev 9.3 t/ha, så gik det faktisk godt, og vi fik bevist for englænderne, at vi kan godt dyrke raps i Danmark.


EVENTS

DEKALBS præsentation om TuYV og Kransskimmel fra efterårets konsulenttræf kan hentes her:


NYHEDER

Er der lidt luft i gødningsplanen? - så vil vinterrapsen måske være et godt bud, på en afgrøde der kan kvittere på bundlinjen. Men timingen for den sidste del, er måske ikke ligegyldig.