NYHEDER

Er der lidt luft i gødningsplanen? - så vil vinterrapsen måske være et godt bud, på en afgrøde der kan kvittere på bundlinjen. Men timingen for den sidste del, er måske ikke ligegyldig.


NYHEDER

Vi har besøgt nogle af vores dygtige forsøgsværter for at høre, hvordan de har oplevet efteråret i vinterrapsen, fra etablering og til nu. Hvad er status, og hvad tænker de som det første til foråret?


NYHEDER
DEKALB Høsten 2017 31-07-2017

DEKALB høstkortet er stedet hvor vi løbende opdatere med høst resultater fra vores mange forsøg med raps. Lige som vi håber at du også vil dele dit udbytte resultet og dine erfaringer med Dekalb raps sorter med os.


NYHEDER

DEKALBS forædlere har været i stand til at identificere de gener fra radiseplanten, der naturligt holder dennes skulper sammen og krydse disse ind i rapsen. Herved øges rapsskulpernes sammenholdningskraft, og dryssespildet mindskes. Det giver en øget fleksibilitet i høst samt mulighed for at lade rapsen fuldmodne for at sikre højt udbytte og høj olieprocent


NYHEDER

Vi vil mere end levere frø med højt udbyttepotentiale. Vi vil også gerne hjælpe med, at potentialet bliver realiseret hos dig.


NYHEDER
Den Blå Bog 2017 01-03-2017

Den Blå Bog 2017 er opdateret med den nyeste viden om dyrkning af vinteraps. Hent bogen som PDF her.


EVENTS
DLG Innovation 01-03-2017

DEKALB vil selvfølgelig være at finde, når DLG og Sejet Planteforædling byder velkommen til DLG Innovation d. 21. og 22. Juni


NYHEDER
Landmandstræf 27-02-2017

De førende planteværnsfirmaer indbyder hermed til landmandstræf, hvor de vil informere om nye produkter, nyeste erfaringer samt resultater indenfor planteavl.


NYHEDER

Radise-gener har i et årti hjulpet rapsdyrkerne med skulpeopsprings- resistens. Rodhalsråd og lys bladplet er andre sygdomme, som rapsforædlerne konstant arbejder på at finde genetiske modtræk imod.


NYHEDER

DEKALB er i marken hver dag! Og vi vil gerne bringe vores oplevelser og erfaringer fra marken videre til jer. DEKALB Danmark, er vores FaceBook side, her finder du de nyeste opdateringer fra marken, ligesom du naturligvis altid er velkommen til at dele dine erfaringer med os.